Staff Başvurusu

Red Edildi
338 views
Ad?n?z:Mustafa Eray K?zmaz
STEAM_ID: STEAM_0:0:103476806
Oyun içi isminiz:Dean demasso
Kaç Ya??ndas?n?z (Ya? limiti +17.): 17
Oyun içi hiç ceza ald?n?zm?? (kick,ban,warn) : warn var
Garry's Modda deneyim sahibi oldu?unuz ba?ka bir sunucu var m?? :evet
Evet ise bu Sunucular?n isimleri: (Hay?r ise bu soruyu es geçebilirsiniz)Freemanrp,Magmarp,Selfturkey,Betarp,hlrp
Sunucuda yol gösterici görevini üstlenebilir misiniz (Sunucuya ilk defa giren oyunculara HogwartsRP hakk?nda bilgi vermek gibi)?  :evet
HogwartsRP hakk?nda bilgi dereceniz nedir (Veya Harry Potter serisini ne kadar izlediniz. )? (?yi, Orta, Az): orta-iyi
TAKIM'a ba?vurma gerekçeniz nedir?Gördü?üm kadar?yla adminler oyunculara yeti?emiyor ve yeni yetkililere ihtiyaçlar? var bende bu görevi üstlenmek istedim
Haftada/günde kaç saat sunucumuzda olabilirsiniz ? :40-60
Mikrafonunuz var m?(Olmas? tercih edilir) ? :var
Tak?m?m?za kat?ld?ktan sonra oyunculara kibar ve sab?rl? bir ?ekilde davranaca??n?za söz veriyor musunuz ? :evet söz veriyorum
*K?saca kendinden bahset. Seni di?er ba?vurulardan ay?ran nedir ? :Ben Seçilmi? ki?iyim, ?aka bir yana ben oyuncular?n rollerini ve oyun zmanlar?n? güzel?tirmek için burday?m
TAKIM'a dahil oldu?unda yapman gereken sorumluluklar? kabul ediyormusun ?evet :
Admin Menu kulland?n?z m?? Admin komutlar?n? ve menüyü ne derece biliyorsunuz ? (?yi, Orta, Az): iyi

TAKIM'a kat?lan ki?iler mutlaka Forumda ve Sunucularda aktif olmal? ve sorumluluk sahibi olmal?d?r. Ciddiyetsizlik, verilen görevleri uygulamama ve üst rütbelere sayg?s?zl?k yapmak cezaland?r?l?r. (Rütbe dü?ürme ,  TAKIM'dan Kovulma). Ayr?ca Roleplay deneyimine sahip olmal?, sab?rl? olmal?, sunucuya uzun süre giremeyecekleri durumlarda mutlaka kendinden üst rütbeli yetkilileri bilgilendirmek zorundad?r. Roleplay kurallar?n? bozanlar? uyarmay? çok ciddiye almal?d?r aksi takdirde kendiside kural bozan olarak kabul edilir. HogwartsRP Türkiye olarak sunucuda RP'nin bozulmas? , sayg?s?zl?k ve hakaret gibi hususlarda yetkilinin mutlaka müdahale etmesi gerekti?inin bir kez daha alt?n? çiziyoruz. Yukar?da bahsi geçen hususlar? kabul ediyorsan?z ve bu sorumluluklar?n tamam?n? eksiksiz bir ?ekilde yerine getirebilece?inizi dü?ünüyorsan?z bu soruya EVET ?eklinde cevap verin.Evet
Reddedilme sebebi : Al?nan uyar?lar a??r?.
Reply