Warn 2 Motd de ve dark rp kurallarında görmediğim kural

Locked
Red Edildi
367 views
ban yeme sebebim admin seçmek ki beni kickleyen adminden şikayetciydim corben adlı admin gereğinin yapılacağı şeklinde söyledi ki dalga geçer gibi söyledi o yüzden rey veya ByPolat adlı admini çağırmasını istedim ki söyledi söylemedi bilmiyorum sonra rehberle söyledim şimdi kick yeme sebebime gelelim quidditch koçuydum sabahtan beri 1 tane profesör olmadığından alımlara girdim ve quidditch koçu oldum sabahtan beri ders verdim william adlı admin geldi ve astronomi profesörü olup ders açtı derste garip olan şey ise televizyonla ders işliyordu /ooc den yadığım şey şu qweqwe televizyonla ders işliyor  tamam da sonra kickde yazan şey şu bir sorunmu var ? evet var hocam sen o bir sorunmu var adlı soruyu ooc den yazsaydın yok derdim hatta böyle daha iyi derdim ama önemli olan 5 ten fazla yazdığım kitabın boşa gitmesinden dolayı şikayet ettim şimdi geldi sıra corben adlı arkadaşa ona williamı şikayet ettim ve haklısın diye dalga geçer gibi geçiştirmeye çalıştı tamam haklısın vb şeyler söyledi sonra admin gelebilirmi dedim ve sıra geldi william arkadaşımızın şikayet ettiği neden ben başka admin istiyorum lütfen gidermisin dedim ki siz o kadar emek vermişken kitaba kick yemek istermisiniz oyundan atıldığınızda veya çıktığınızda pocketdaki eşyalar gider bu arada 8 tane kitapda şöyle alınıyor 1 tane al pocketa koy ve tekrarla  sonra williamın dediği şey şu senden fazla rp bilgim senin rp serverine girdiğin kadar benim kurduğum var ve dediği şey şu ben senin kölenim hocam kölem olmanı istemiyorum  dediğin şey şu ben senden önce ByPolatla tanıştım senden önce onla bunla tanıştım Dark rp nin kuralı şudur budur yalnız dark rp nin kuralını atıyım istersen ? hatta baştan başlayalım bunlar genel kurallar                                                DarkRP Nedir?
DarkRP adındanda anlaşılacağı gibi Karanlık Rol Yapma anlamındadır. Yani yasadışı mesleklerle rol yapmadır örnek olarak para basma makinesiyle veya hırsızlık yaparak para kazanmaktır. Fakat herşeyden önce amacımız rol yapmaktır bunu asla unutmayın.

Bölüm 2 | Genel Kural Terimleri
Genel Kural Terimleri Nedir?
Oyunda bazı kurallar vardır bunları uygulamazsanız sunuculardan ceza/uyarı alırsınız.

FailRP
Rol dışı bir hareket yapmaktır. Örneğin polis olan bir kişi hırsızlık yapamaz. Veyahut aşçı olan birisi para basma makinesiyle para basamaması gibi kuraldır.

FearRP
Roldeyken karşıdakini öldürebileceğini bile bile korkmaktır. Birisi size silah tutuyorsa siz ona karşı silah çekemezsiniz. Veya bir polis sizi üstünü arıyacağım dediğinde arkanızı dönüp izin vermeniz gerekiyor eğer orda silahı çekip vurursanız sunucudan ceza alabilirsiniz.

MetaGame
Örneğin siz bi oyuncunun adının altında yazan mesleğini göremezsiniz görseniz bile ona takılmayacak dikkate almıyacaksınız. Eğer siz bi polisseniz ve adamın hırsız olduğunu görüp ona sen hırsızsın muamelesi yapıp üstünü ararsanız hapise atarsanız bu rol kurallarına aykırı bir durum olur ve sunucudan ceza alabilirsiniz.

RDM
Rastgele sebepsiz yere adam öldürmektir. Siz bir kişiyi sebepsiz yere öldüremezsiniz eğer yaparsanız RDM ye girer ve ceza alırsınız.

RDA
Polis veya farklı bir devlet mesleğindeyken bir kişiyi sebepsiz yere durduk yere hapise atamazsınız. Eğer atarsanız ceza alırsınız.

NLR
Yeni hayat kuralıdır. Siz öldüğünüz zaman o bölgeye "sunucunun belirlediği süre kadar" gidemezsiniz. Bu 5 dakikada olabilir 10 dakikada sunucuya göre değişir.

RevengeRP
NLR nin alt dalıda denebilecek bir kuraldır. Öldükten sonra sizi öldüren kişiden intikam almak için onun yanına gidip onu öldüremezsiniz. Yaparsanız sunucudan ceza alabilirsiniz.

FDA
Sunucudaki açılıp kapanır kapıları Keypad (Şifreli kapı kilidi) koymadan yaparsanız ve klavyedeki bir tuşa atayıp kapıyı açıp birini öldürürseniz bu FDA ya girer ve ceza alırsınız.

Prop Yasakları
PropKill
= Q dan çıkarılmış malzemeler ile insanları öldürmektir.
PropBlock
= Q dan çıkarılmış malzemeler ile kapıları, yolları kapatmaktır.
PropPush
= Q dan çıkarılmış malzemeler ile insanları, araçları itmektir.
PropClimb
= Q dan çıkarılmış malzemeler ile kendinizi havaya uçurmaktır.

Malzeme yasakları bu şekildedir eğer bunları yaparsanız sunucudan ceza alabilirsiniz.

JobAbuse
Bulunduğunuz mesleği kötü amaçlarla kullanmaktır. Örneğin polis olup herkesi sebepsiz hapise atmak gibi. Yaparsanız cezalandırılırsınız.

İşte motd ss lerini atayım istersen şimdi o motd yi de değiştirip montaj dersiniz olsun be arkadaşların sağ olsun sonra ss leri gördüğünde montaj dersin yada demezsin o kadar bağıcağına dinleseydin belki birşeyleri görebilirdin :)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1091016520
yada dur ya neden atıyorum ki siz de bakabilirsiniz   
http://steamcommunity.com/id/NovaPanzehir/screenshots/ 
şu ana kadar aldığım ssler burdadır attığım veya atmamış olduğum 
Cidden buraya kadar okuduğunuz veya dinlediğiniz için teşşekür ederim banıma itiraz ediyorum :) 

+Dark rp nin genel kurallarını bileceksin[bağırır|
-Dark rp kurallarımı o ney o da ney ya hiç bilmediğim birşey sanki!

Steam ID :76561198135234900  abi yok bu değil ya pek ban yemedim ben bakayım bi STEAM_0:0:87484586 bu galiba

Hangi Sebepten Dolay? Banland?n?z:Admin seçtiğim için :D acces abuse diyorda yalan abi ingilterenin oyunları bunlar
Olay?n Gerçekle?ti?i Tarih/Zaman : 26.07.2017

Hangi Yetkili Taraf?ndan Ban Yediniz : Çok hızlı gelişti abi corben veya william  william bağırdığı için kim banladı bilimiyorum

Olay? K?sa Bir ?ekilde Özetleyin : abi üstte var daha detaylı daha ince 

Delil Var ?se Link : abi sende herşeyi istiyorsun motd kurallarını ss aldım http://steamcommunity.com/id/NovaPanzehir/screenshots/ 

EKSTRA : Vallaha ekstra yok abi de sizin gibi yetkili bi abi olmadan ban atmaları böyle bi konuda neyse sizide yorduk o kadar okudunuz
Öncelikle hayatımda böyle aptalca bir başvuru okumadım. Hogwarts Roleplayine gelipte Darkrp kuralları atmak nasıl bir saçmalık sorgulamıyorum bile. Kitapların silinmesi zoruna gidiyorsa gelip bize öneri olarak sunarsın. Kitaplar sunucudan çıkınca kaybolmasın desen tamam ama tutupta 5 kitabın silindi diye bu kadar tantana yapman sunucu tarihinde bir ilk. Gelelim asıl sıkıntılı olduğun kısma. Corben dediğin insan baş admin zaten. Ondan yetkilisi yok sunucuda. Daha nasıl bir admin seçmek istiyorsun onuda anlamadım. Kurucular zaten teknik sorunlarla ilgileniyor sürekli. Gelipte senin 5 kitabının derdine düşecek değil. Başvurunu saygısızlığından dolayı reddediyorum. O çok uzmanlaştığın Darkrp sunucunlarında devam etmeni tavsiye ederim. Hogwarts sana büyük gelmiş belli ki.
Reply